• Vektor Munkavédelmi Kft.

Innováció a mosdóhigiénia területén

Innováció a mosdóhigiénia területén

Innováció a mosdóhigiénia területén

Bemutatjuk a Vektor legújabb termékcsaládját, a Hygotrendet

A mai munkahelyeken kulcsfontosságú a munkavállalók jólétét szem előtt tartani. A megfelelő munkakörülmények nemcsak a biztonságot és a hatékonyságot növelik, hanem hozzájárulnak a dolgozók elégedettségéhez is.

Ehhez hozzátartozik a mosdók és illemhelyiségek folyamatos tisztán tartása, illatosítása, valamint a kiváló minőségű higiéniai termékek elérhetősége is, amelyek elősegítik a közös helyiségek higiénikus állapotának fenntartását.

A Vektor higiéniai termékválasztékát úgy alakítottuk ki, hogy minden termékünk megfeleljen ezeknek a magas színvonalú elvárásoknak. Ha irodádnak, iskoládnak, vagy bármilyen intézménynek higiéniai termékekre van szüksége, fordulj hozzánk bizalommal.

 

 

Tudjuk, hogy az ár, a minőség és a praktikusság mellett az esztétika is nagy szerepet játszik a munkahelyek életében. Ezt a vezetők is egyre inkább figyelembe veszik, legyen szó akár a kék galléros munkaterületekről, vagy akár az A kategóriás modern irodákról. Nálunk mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő higiéniai termékeket, kiegészítőket és adagolókat.

A helyiségek közül talán az egyik legérzékenyebb ebben a témakörben a mosdóhelyiség:

Itt a legmagasabb szintű, legkörültekintőbb higiénia elengedhetetlen az egészség megőrzése érdekében. A toalettek esetében a legpraktikusabb megoldás a különböző méretű tekercses papírok használata, megfelelő adagolókkal. Ehhez tökéletes megoldást nyújtanak a Hygotrendy Jumbo toalettpapírjai (19/23/27 cm átmérőjű, 2 rétegű, fehér színű, cellulose).

A kézmosó egységekhez különböző méretű szappanadagolók közül választhatsz.

A felhasználás függvényében a Hygotrendy 400 vagy 900 ml-es folyékonyszappan adagolói költséghatékony és egyszerűen utántölthető megoldást nyújtanak, saját márkájú Hygotrendy illatos és bőrbarát szappanokkal.

Kézszárítás mesterfokon?

Régóta vita tárgyát képezi, hogy mi a legjobb megoldás a kézszárításra. Gyakran van kézszárító berendezés és papírtörlő is, de előfordul, hogy csak az egyik áll rendelkezésre.

Különböző kutatási eredmények, használói visszajelzések, szakmai találkozók és bemutatók alapján a papírkéztörlők gazdaságosabbnak és higiénikusabbnak bizonyulnak, mint a kézszárító készülékek.

Papírtörlőből is többféle megoldást kínálunk, hogy egyedi igényeidnek megfelelő terméket választhass.

Kínálatunkban megtalálhatóak a tekercses papírtörlők, amelyek adagolása egyéni szabályozás szerint történik – annyit tépsz le, amennyire éppen szükséged van. Erre ideális megoldást jelenthetnek a Hygotrendy Midi papírjai (2 rétegű, fehér színű, 9 vagy 12 db-os kiszerelésű).

Vannak, akik az egyedi lapos megoldásokat kedvelik. Z vagy V hajtogatott papírkéztörlőket a hozzá tökéletesen illeszkedő manuális adagolóból darabonként lehet kihúzni. Az ilyen adagolókba való papírok a Vektornál gazdaságos, 3000 vagy akár 4000 darabos csomagolásban is megvásárolhatóak.

Bármelyik megoldást preferálod – akár tekercses, akár hajtogatott papírtörlőt –, mindkettőből készültünk környezetbarát termékcsaláddal, ilyen pl. a Hygokoruna márkájú, fehér, 2 rétegű, teljesen újrahasznosított papírtermékek is. Ha fontos a jó ár-érték arány, és cél az ökológiai lábnyom csökkentése a cégnél, ez egy kiváló választás.

Amennyiben a fenti információk után még mindig bizonytalan lennél, hogy melyik terméket válaszd munkahelyed számára, keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén a kapcsolat oldalon, és kollégáink készséggel segítenek eligazodni a higiéniai termékek világában.

Fedezd fel teljes higiéniai termék kínálatunkat!

 

Hagyjon megjegyzést

Győződjön meg róla, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött. HTML kód nem engedélyezett.

A Vektor Munkavédelmi Kft. -ről

A Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. 1987-ben alakult. Az alapítása óta eltelt több mint negyed évszázadban sok minden átalakult, de cégünk filozófiája változatlan maradt: teljes körű védelem és az emberi egészség megőrzése a legkülönbözőbb munkakörülmények között.

 

Kapcsolat

1222 Budapest,
Nagytétényi út 112.

 

Nyitvatartás

Shop nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Raktár nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Iroda nyitvatartása: H-P.: 9:00 – 15:00

© 2017. VEKTOR Munkavédelmi Kft. - Minden jog fenntartva.