fbpx
  • Vektor Munkavédelmi Kft.

Ruházat : Hektor többfunkciós téli kabát

Minden termékünk rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal

Hektor többfunkciós téli kabát

Gyártó Vektor

Alapanyag: 100%PES, PU kenéssel (vízlepergető)
Bélés anyag: Polár

Formai kialakítás:

Egyenes vonalú, álló galléros, kivehető béléses télikabát. A kivehető bélés önmagában is használható. Eleje húzózárral záródik mely takarópánttal fedett. Húzózárral rögzített, levehető kapucnival. A kabát alja bőség zsinórszorító segítségével, ujja alja bőség tépőzáras pánt segítségével szabályozható. Mindkét eleje mellrészen függőleges vonalú bevágott húzózáras zseb található. Mindkét oldalon az alja részen zsebfedős, kétfunkciós (oldalról is be lehet nyúlni) tasakos zseb van elhelyezve. Mell,- és háta felső részén, valamint az ujja teljes hosszán fényvisszavető paszpól csík van bevarrva. A kabát külső huzata necc anyaggal van bélelve. A huzat oldalsó és ujja felső része az alapszíntől eltérő színnel kombinálható. A kabát hegesztett varratokkal készül, a 100%-os vízállóság érdekében. Kivehető polár bélés mindkét oldalán oldal benyúlásos foltzseb van elhelyezve.

Ajánlott terület:

A védőkabát száraz és nedves hideg klíma hatása, valamint anyagok által okozott dörzsölő, koptató mechanikai hatás ellen biztosít védelmet.

Szabvány száma: MSZ EN 340

Méret: S-5XL

Színválaszték (külső anyag): Fekete, sötétkék, zöld, szürke

Színválaszték (belső anyag): Fekete

Ajánlatkérését, vagy megrendelését küldje a kereskedelem@vektorkft.hu-ra.

A Vektor Munkavédelmi Kft. -ről

A Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. 1987-ben alakult. Az alapítása óta eltelt több mint negyed évszázadban sok minden átalakult, de cégünk filozófiája változatlan maradt: teljes körű védelem és az emberi egészség megőrzése a legkülönbözőbb munkakörülmények között.

 

Kapcsolat

1222 Budapest,
Nagytétényi út 112.

+36 1-281-1945

kereskedelem@vektorkft.hu

 

Nyitvatartás

Shop nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Raktár nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Iroda nyitvatartása: H-P.: 9:00 – 15:00

© 2017. VEKTOR Munkavédelmi Kft. - Minden jog fenntartva.