fbpx
  • Vektor Munkavédelmi Kft.

Ruházat : Hektor mellesnadrág

Minden termékünk rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal

Hektor mellesnadrág

Gyártó Vektor

Alapanyag: Kevertszálas (Poliészter, vagy pamut gazdag) vagy 100% pamut

Formai kialakítás:

Mellesnadrág, eleje mellrész külön, a hátrész a szárral egybeszabott. Az eleje és háta mellrész oldalon magasított, ívelt vonalú. Az eleje mellrészen középen tépőzárral záródó zsebfedős foltzseb van, melyen mobilzseb van elhelyezve. A zseb felett, az elejerész teljes hosszában paszpól csík van bevarrva. Az eleje nadrágszáron levarrt ferde benyúlású zseb van, melyre paszpól csík van varrva. Takart eleje hasíték, húzózárral záródik  A nadrág mindkét külső szárán tasakos, zsebfedős zseb van elhelyezve, derékrészen 2 gombbal zárható oldalnyílás van. A 4 cm széles kantár, adott szakaszon gumírozott, a kantár csattal záródik. A nadrág elején, térd részen térdbetét elhelyezésére kialakított tépőzárral záródó zseb van elhelyezve. A nadrág alsó szárán 1 sorban fényvisszavető csík van felvarrva. A nadrág hátsó részén 1-1 zsebfedős farzseb van elhelyezve. A tasakos zsebek az alapszíntől eltérő színnel kombinálhatóak.

Ajánlott terület:

A védőruha anyagok által okozott dörzsölő, koptató mechanikai hatás ellen biztosít védelmet. A nadrágszáron elhelyezett fényvisszavető csík a jól láthatóságot segíti elő.

Szabvány száma: MSZ EN 340

Méret: 44-66

Szín: Katalógusból választható

Ajánlatkérését, vagy megrendelését küldje a kereskedelem@vektorkft.hu-ra.

A Vektor Munkavédelmi Kft. -ről

A Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. 1987-ben alakult. Az alapítása óta eltelt több mint negyed évszázadban sok minden átalakult, de cégünk filozófiája változatlan maradt: teljes körű védelem és az emberi egészség megőrzése a legkülönbözőbb munkakörülmények között.

 

Kapcsolat

1222 Budapest,
Nagytétényi út 112.

+36 1-281-1945

kereskedelem@vektorkft.hu

 

Nyitvatartás

Shop nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Raktár nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Iroda nyitvatartása: H-P.: 9:00 – 15:00

© 2017. VEKTOR Munkavédelmi Kft. - Minden jog fenntartva.