fbpx
  • Vektor Munkavédelmi Kft.

Ruházat : Hektor dzseki

Minden termékünk rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal

Hektor dzseki

Gyártó Vektor

Alapanyag: Kevertszálas (Poliészter vagy pamut gazdag) vagy 100% pamut

Formai kialakítás:

Egyenes vonalú, álló galléros, elején húzózárral záródó dzseki. Alján 2 egyenes vonalú, húzózáras bevágott zseb, mellrészen tépőzárral záródó zsebfedős foltzseb van elhelyezve. Jobb oldalon a mellzseben mobilzseb van. Eleje,- és háta felső részén, valamint az ujja teljes hosszán fényvisszavető paszpól csík van bevarrva. Bal ujja felső részén zsebfedővel záródó tasakos zseb van. Mindkét ujja alsó részén fényvisszavető csík van elhelyezve 2 sorban. Hátán bőséghajtás található. Az ujja alja bőség és kabát alja bőség tépőzáras pánt segítségével szabályozható. Az állógallér belső része, a tasakos zsebek, ujja és oldal rész a szabásvonalaknak köszönhetően az alapszíntől eltérő színekkel is kombinálható.

Ajánlott terület:

A védőruha anyagok által okozott dörzsölő, koptató mechanikai hatás ellen biztosít védelmet. A dzsekin elhelyezett fényvisszavető csík a jól láthatóságot segíti elő.

Szabvány száma: MSZ EN 340

Méret: 44-66

Szín: Katalógusból választható

Ajánlatkérését, vagy megrendelését küldje a kereskedelem@vektorkft.hu-ra.

A Vektor Munkavédelmi Kft. -ről

A Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. 1987-ben alakult. Az alapítása óta eltelt több mint negyed évszázadban sok minden átalakult, de cégünk filozófiája változatlan maradt: teljes körű védelem és az emberi egészség megőrzése a legkülönbözőbb munkakörülmények között.

 

Kapcsolat

1222 Budapest,
Nagytétényi út 112.

+36 1-281-1945

kereskedelem@vektorkft.hu

 

Nyitvatartás

Shop nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Raktár nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Iroda nyitvatartása: H-P.: 9:00 – 15:00

© 2017. VEKTOR Munkavédelmi Kft. - Minden jog fenntartva.