fbpx
  • Vektor Munkavédelmi Kft.

Felsőkategóriás munkavédelmi termékek Tatabánya szívében – Boltnyitási interjú Csibi Éva cégvezetővel

Felsőkategóriás munkavédelmi termékek Tatabánya szívében – Boltnyitási interjú Csibi Éva cégvezetővel

Március végén megnyitott a Vektor Munkavédelmi Kft. első boltja Tatabányán. Az előkészületekről, az első tapasztalatokról és a további tervekről Csibi Éva cégvezető mesélt.

Hogyan zajlott a boltnyitás ebben a rendkívüli időszakban?

Nagy volt az izgatottság a nyitás körül, sajnos a jelenlegi Covid-körülmények nem könnyítették meg a boltnyitással járó feladatokat és a helyzetünket. De hála a kollégák kitartó munkájának és az igyekezetünknek, igaz, egy hét csúszással, de megnyitottuk kiskereskedelmi hálózatunk első üzletét! Jelen helyzetben maximálisan megértem, hogy mindenki a védekezésre koncentrál, pontosan ezért is próbáltunk mindent megtenni annak érdekében, hogy biztosítsuk a védőeszközöket azoknak a munkavállalóknak, akiknek ebben a környezetben is dolgozniuk kell, nem maradhatnak home office-ban. Az üzletben kínált védőeszközök körébe a pandémiás védőeszközök is beletartoznak, ezért fontos volt számunkra a mielőbbi nyitás, hogy ezzel is segítsük a védekezést.

blog


Hogyan esett a választás erre a helyszínre? Mik voltak a legnagyobb kihívások az előkészítés során?

Azt tudni kell rólunk, hogy 34 éve vagyunk a piacon és a Vektort elég széles körben ismerik a szakmában. Több mint 2 milliárdos forgalmunkat eddig a nagyobb vevőinknek köszönhettük, de itt volt az idő, hogy újabb értékesítési csatornát nyissunk, hogy ezáltal a kis- és középvállalkozásokat is támogathassuk.

Kollégáimmal nagyon sok várost, helyszínt feltérképeztünk és több olyan lokációt kiválasztottunk, ahol stratégiailag jelen szeretnénk lenni, ahol megfelelnek az adottságok az elképzeléseinknek. Minden paramétert számításba vettünk, értékeltünk, így esett a választásunk első körben Tatabányára. Tatabánya egy kiugróan fejlődő iparváros ma Magyarországon, ahol minden évben nyílik egy-egy új gyár, és szerencsére több partnerünknek is itt van a székhelye. De sok a vállalkozó szellemű lakos is, így szeretnénk ezeknek a kisvállalkozásoknak is a kedvében járni egy olyan szortimenttel, ami a minőséget képviseli és a minőségi munkát is tükrözi majd az ő ügyfeleik felé.

Milyen kínálattal várjátok a vásárlókat, hányféle termék található a boltban?

Elég széles szortimenttel várjunk vásárlóinkat, de mint említettem, elsősorban a közép- és felsőkategóriájú, minőségi termékekre szeretnénk koncentrálni. Úgy tapasztaltuk, hogy ez a termékkör hiányzik a munkavédelmi boltok kínálatából. Több olyan partnerünk van, akikkel több mint 30 éve dolgozunk együtt, de megtalálható olyan brand is, akivel most indult el az együttműködésünk. Forgalmazzuk a Cerva, Uvex, Helly Hansen, Heckel, Tegera, Ejandels, Giassco, Ansell, 3M termékeit, de saját gyártású munka- és védőruházattal is várjuk kedves vásárlóinkat.

Az első néhány napban mit kerestek leginkább a vásárlók?

A legkülönbözőbb termékkategóriákból vásároltak az első héten az ügyfeleink, de főleg a cipők és kesztyűk iránt volt nagy az érdeklődés. A piac melletti elhelyezkedésünknek köszönhetően hétvégén is szép számmal látogattak el hozzánk, hogy a hétvégi kerti munkákhoz beszerezzék a szükséges eszközöket. Ezen kívül a Helly Hansen workwear termékeit csodálták meg legtöbbször a vásárlók. Sokan ismerték magát a márkát, de nem tudták, hogy van kifejezetten munkaruha üzletága is, és mi ezzel a branddel bővítettük idén a kínálatunkat. Az Uvexet a lábvédelem és a szemvédelem területén jól ismerik ügyfeleink, de volt, aki eddig csak a sportolásnál találkozott a márkával (főleg síelésnél közkedveltek a szemüvegeik, sisakjaik). A kínálatunkban elég sok a szabadidőhöz kapcsolódó ruházat is, mellyel a kirándulóknak, hobbikertészeknek szeretnénk kedvezni, beleértve a hölgyeket is!

csibi eva 2

Várható még további boltnyitás a Vektor Munkavédelmi Kft. életében?

Igen, de egyelőre a további boltokról nem beszélhetek, legyen meglepetés a jövőre nézve! Annyit elárulhatok, hogy a második boltot Budapest környékén nyitjuk nemsokára. Van egy szuper víziónk, aminek hamarosan sokan részesei lehetnek. Jelenleg 6 fővel bővítettük a csapatunkat, de szeretnénk nagyot álmodni a cégcsoportban… erre nagyon büszke vagyok.

Az üzlet címe: 2800 Tatabánya, Győri út 16/C (Gerecse üzletház)

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek 8.00-17.30, ebédidő 13.00-13.30

Szombat: 8.00-13.00

Vasárnap: zárva

Hagyjon megjegyzést

Győződjön meg róla, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött. HTML kód nem engedélyezett.

A Vektor Munkavédelmi Kft. -ről

A Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. 1987-ben alakult. Az alapítása óta eltelt több mint negyed évszázadban sok minden átalakult, de cégünk filozófiája változatlan maradt: teljes körű védelem és az emberi egészség megőrzése a legkülönbözőbb munkakörülmények között.

 

Kapcsolat

1222 Budapest,
Nagytétényi út 112.

+36 1-281-1945

kereskedelem@vektorkft.hu

 

Nyitvatartás

Shop nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Raktár nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Iroda nyitvatartása: H-P.: 9:00 – 15:00

© 2017. VEKTOR Munkavédelmi Kft. - Minden jog fenntartva.