fbpx
  • Vektor Munkavédelmi Kft.

Miért a Vektor a legjobb választás?

Miért a Vektor a legjobb választás?

30 éves tapasztalat, nemzetközi háttér, NATO AQAP és ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer, saját, modern varroda és hamarosan két fizikai üzlet: a Vektor Munkavédelmi Kft. ruházati termékek gyártása mellett egyéni védőeszközök teljes skáláját forgalmazza. Tudd meg, miért érdemes minket választanod, ha munkavédelemről van szó!

Az 1987-ben alapított Vektor által forgalmazott felszerelések a munkakörülményekhez igazodva biztosítják a dolgozók védelmét minden típusú kockázattal és veszéllyel szemben. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink kiváló minőségűek legyenek: a legnagyobb világcégek termékeit forgalmazzuk. A Vektor ma már a nemzetközi VOSTOK-SERVICE csoport tagja mint a CERVA GROUP a.s. leányvállalata. Hamarosan pedig két fizikai boltot nyitunk, így immár nem csak a weboldalunkon és képviselőinken keresztül, hanem személyesen is meg lehet vásárolni a termékeinket! Ahogyan virtuálisan, úgy itt is szakszerű kiszolgálással, ügyfélközpontú látásmóddal várunk!

photo 1563257764 ec4bd2983cbe

1992-től saját varrodát működtetünk Szegeden, ami 2009-ben új épületbe költözött, ahol korszerű műszaki feltételekkel gyártjuk munka-, védő- és formaruháinkat. 1997-től a DuPontTM NomexR Partner Program tagja vagyunk, mely kiemelt minőségi követelményeket állít a gyártási folyamatok elé, s azok rendszeres minőségi ellenőrzését jelenti. 1996-tól bevezettük az MSZ EN ISO 9001-es és a NATO AQAP minőségbiztosítási rendszert is, mely lehetőséget biztosít munkaruhák, védőruhák és védőeszközök beszállítására a NATO hadseregek részére is. Minden egyéni védőeszközünk megfelel az EU előírásoknak; minősített, CE jelöléssel ellátott termékek.

Az alapanyagokat a tiszta pamuttól a kevertszálasig mindig a vevői igényekhez igazodva választjuk meg. Minden esetben jó komfortérzetet biztosítanak, nagy szakítószilárdságúak, forma-, szín- és mérettartóak. A speciális védőruhák alapanyagának kiválasztásánál természetesen a kiemelkedő védelmi tulajdonságokat helyezzük előtérbe, ezek lehetnek por- és vegyszerálló, antisztatikus, jól láthatóságot biztosító, szélsőséges időjárási ártalom elleni, valamint hő- és lánghatás ellen védő alapanyagok.

Fontosnak tartjuk, hogy a feldolgozott anyagok egészségügyi szempontból is megfeleljenek partnereink igényeinek, ennek tudatában az ÖkoTex® védjeggyel ellátott ruházati termékekre egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk. Vevőink igénye szerint ruháinkon vagy szitázott technológiával elkészített feliratot vagy emblémát helyezünk el.

Cégünk az elmúlt évek során kiváló partnerkapcsolatokat létesített a legkülönbözőbb szegmensekben és ipari ágazatokban. Ügyfeleink többsége már hosszú évek óta a partnerünk: többek közt az élelmiszeripar, a gépipar, az autóipar, az építőipar, a vegyipar és a mezőgazdaság területéről érkeznek. Legyél Te a következő vásárlónk!

Hagyjon megjegyzést

Győződjön meg róla, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött. HTML kód nem engedélyezett.

A Vektor Munkavédelmi Kft. -ről

A Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. 1987-ben alakult. Az alapítása óta eltelt több mint negyed évszázadban sok minden átalakult, de cégünk filozófiája változatlan maradt: teljes körű védelem és az emberi egészség megőrzése a legkülönbözőbb munkakörülmények között.

 

Kapcsolat

1222 Budapest,
Nagytétényi út 112.

+36 1-281-1945

kereskedelem@vektorkft.hu

 

Nyitvatartás

Shop nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Raktár nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Iroda nyitvatartása: H-P.: 9:00 – 15:00

© 2017. VEKTOR Munkavédelmi Kft. - Minden jog fenntartva.