• Vektor Munkavédelmi Kft.

Tavaszi munkavédelmi ruhák – munkavédelmi ruha trend 2021. tavasz

Tavaszi munkavédelmi ruhák – munkavédelmi ruha trend 2021. tavasz

Ahogy melegszik az idő, új típusú feladatok szólítanak a szabadba és munkavégzés közben új kihívásoknak kell megfelelnünk. A munkaruhák kiválasztása során hőszigetelés helyett a sokoldalúság, a kényelem és a praktikum kerül előtérbe. A megfelelő szellőzés, az átalakíthatóság, a strapabíró anyag és a zsebek elengedhetetlen követelmények egy korszerű munkavédelmi ruha számára.

brochure NEURUM 1

Szerencsére ma már a megjelenést sem kell másodlagosnak tekintenünk: a Cerva jóvoltából divatos és mutatós munkavédelmi ruhák uralják a piacot, amelyek akár a hétköznapi viseletként is megállják a helyüket. Ezekből mutatjuk be a legújabb, prémium minőségű darabokat!

A Cremone kollekció az egyszerű, praktikus megoldásokról szól. Kényelmes fazonok, letisztult vonalak és monokróm színek dominálnak. Kiemelt figyelmet érdemel a mellesnadrág, amely pamutgazdag anyagból, modern szabással, hátul rugalmas derékkal készül. A megerősített térdrészre akkor is számíthatsz, ha ez a terület kiemelt igénybevételnek van kitéve. A számtalan zseb (térdvédőtartó zseb, két oldalsó zseb, oldalsó többfunkciós zseb, tépőzáras hátsó zseb, mellkas multifunkciós zseb) és a D-gyűrű az összes szerszámnak és eszköznek megbízható helyet és védelmet biztosít. Ha melegebbre fordul az idő, a hasonló paraméterekkel rendelkező rövidnadrág veszi át a szerepét: a kényelmes szabás és a zsebek, kiegészítők mindig melletted állnak.

A Dayboro kollekció egy sportosabb, vagányabb vonalat képvisel, tele lezser és funkcionális darabokkal. A kapucnis kardigán univerzális segítséget nyújt a hűvösebb napokon: a cipzáras, belül bolyhos és puha anyagból készült darab kifejezetten kényelmes. A vállakon található Oxford erősítés és a két cipzáras oldalsó zseb pedig ellenállóvá és praktikussá is teszi a pulóvert. A fényvisszavető kiegészítéseknek köszönhetően szürkület után is biztonságos viseletként használható. A kardigán mellé, vagy tőle függetlenül is remekül használható munkanadrág rugalmas, innovatív TRIFIBETEX szövetből készült, ergonomikus szabással, hosszabbítható szárral és alacsony, gumírozott derékkal. A tartósságról az ágyéknál és a lábaknál található tripla varrások, illetve a megerősített térdrész gondoskodik, a nadrág igazi különlegességét azonban a számtalan praktikusan kihasználható zseb és rekesz jelenti. Térdvédőtartó zseb, tágas multifunkcionális első zsebek szerszámtartó pánttal, és hátszó zsebek Oxford megerősítéssel teszik lehetővé, hogy minden a kezed ügyében legyen munka közben. És ez még nem minden: olyan speciális zsebek és akasztók is helyet kaptak a nadrágon, mint a telefontartó zseb tépőzáras fedéllel, a vonalzó zseb, a késtartó zseb, a kalapácstartó, a D-gyűrű, a szerszámtartó hurok a derékon és az egyedi kivitelű repülőzseb. A munkanadrágot a fényvisszavető kiegészítések teszik még biztonságosabbá és dizájnosabbá.

A Cerva harmadik aktuális termékcsaládja a Neurum, amely fiatalos, testhezálló szabásával vonja magára a figyelmet. A Neurum Camouflage darabok a népszerű tereptarka mintázattal hódítanak. Kiemelkedően praktikus a kapucnis kabát, amely a hűvösebb napokon ad jótékony támogatást munka közben. Az innovatív modell pamutgazdag, rugalmas TRIFIBETEX és TRIFIBETEXPRO® anyagokból készült CORDURA betétekkel, digitális terepmintával, fém gombokkal és állítható ujjvégekkel. A két oldalsó zsebben és a két cipzáras mellkasi zsebben minden lényeges elfér – ha pedig nagyobb kellékeket szállítanál, válaszd a hozzá illő hátizsákunkat! Az egyrekeszes kialakítású modellben az egésznapos felszerelés mellett a laptopnak, telefonnak és pénztárcának is biztonságos hely jut a belső rendezőnek köszönhetően, a kényelmes viseletről pedig a párnázott hátrész és vállpántok gondoskodnak. Az egyedi, kétcsatos fedél biztosan őrzi, mégis könnyen hozzáférhetővé teszi a hátizsákod tartalmát. Indulhat is a tavaszi munka!

Hagyjon megjegyzést

Győződjön meg róla, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött. HTML kód nem engedélyezett.

A Vektor Munkavédelmi Kft. -ről

A Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. 1987-ben alakult. Az alapítása óta eltelt több mint negyed évszázadban sok minden átalakult, de cégünk filozófiája változatlan maradt: teljes körű védelem és az emberi egészség megőrzése a legkülönbözőbb munkakörülmények között.

 

Kapcsolat

1222 Budapest,
Nagytétényi út 112.

+36 1-281-1945

kereskedelem@vektorkft.hu

 

Nyitvatartás

Shop nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Raktár nyitvatartása: H-P.: 7:30 – 15:00

Iroda nyitvatartása: H-P.: 9:00 – 15:00

© 2017. VEKTOR Munkavédelmi Kft. - Minden jog fenntartva.